.::::::::: НАЧАЛО :::::::::. .:::::: КАКВО Е NONI ? ::::::. .::::::::: ПРОДУКТИ :::::::::. .::::::::: КОНТАКТИ :::::::::.
 
 

ЗАЩО NONI-SAFT ( СОК ОТ НОНИ )?

NONI-SAFT ( НОНИ САФТ ) е уникален с количеството и качеството на съдържащите се в него витализиращи вещества. Например NONI-SAFT съдържа 800 пъти повечеензими от ананаса. За ензимите се знае, че са изключително важни за изграждане на клетката и функциониране на процесите в организма.Голямото съдържание на ксеронин в NONI-SAFT , активира и подсилва ренегериращите сили в тялото. Доказателство за това въздействие е медицинската статистика. Изследвани са 10 000 пациента употребяващи NONI. Изследването е проведено по инициатива на световния авторитет и дългогодишен водещ на здравната служба в "New York Times" д-р Соломон. Резултатите са впечатляващи:

Проблем:
Подобрение:
Хронична умора
92%
Концентрация
89%
Храносмилане
89%
Либидо
88%
Главоболие
87%
Високо кръвно налягане
85%
Алергии
84%
Диабет тип II
84%
Сърдечни проблеми
81%
Артрити
80%
Дихателни проблеми
78%
Депресии
77%
Свръхтегло(Затлъстяване)
75%
Безсъние
72%
Стрес
71%
Мускулна атрофия
71%
Бъбречни проблеми
67%
Рак
65%
Сърдечен удар
58%
Отказване на цигари
58%

НОНИ съдържа още много други активни съставки като антрахинон(стимулира храносмилането), димнакантал(задържа развитието на ракови клетки), скополетин(регулира кръвното налягане), сеторонин(действа антидепресивно), полизахариди, микроелементи и витамини. Тъй като НОНИ има много щирок спектър от действия е трудно да се опишат с няколко думи. Най-важните могат да се обхванат по следния начин:

* Хармонизиране на клетъчната обмяна, на обмяната на веществата, на невроендокринната система, на нервната система
* Регенериране на клетките
* Стимулиращо и болкоуспокояващо
* Подтискане на рака
* Усилване на имунната система чрез стимулиране на макрофаги, лимфоцити и Т-клетки.

NONI-SAFT е пастьоризиран при 80 градуса по Целзий за да се запазят витамините и ензимите в сока. Така приготвен NONI-SAFT има трайност в продължение на 2 години. След отваряне, бутилката трябва да се съхранява в хладилник и да се изконсумира до 2 месеца.

Прием и начин на употреба: 30мл. на ден, сутрин на гладно, 30мин. преди храна.
NONI-SAFT има горчиво-кисел вкус и за да се избегне това може да се смесва с други натурални сокове или вода.

СВОЙСТВА И ОЧАКВАН ЕФЕКТ:

Един от най-силните имунно стимуланти. Редовния прием на NONI-SAFT спомага за понижаване на кръвното алягане и регулиране на съня, подобрява настроението, повичава съпротивителните сили на организма.

В НОНИ - плодът има изключително висока концентрация на про-ксеронин, който е предварителната фаза на алкалоида ксеронин - новооткритият суперензим - както и незначителни количества от самия ксеронин. Човешкият организъм превръща проксеронина в жизненоважнияалкалоид ксеронин, който има следните свойства:

1) Първичната функция на ксеронина като коензим се състои ов регулиране и активиране на протеините, които са жизнено необходими.

2) Ксеронинът действа като невромодулатор. Успокоява болката и съдейства за образуване на ендрофини, които се приемат от рецепторите на нервните клетки и успокояват болката.